17-08-06

Nieuwe behandeling van Cellulitis: de Lypossage

Lypossage is de nieuwste techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt cellulite aangepakt, zodat de huid van heupen, billen, benen, armen, buik en gezicht strakker wordt.
Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en de omvang minder.


De behandeling helpt het lichaam tevens te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht.
U valt met lypossage niet af, maar verliest gegarandeerd centimeters in omvang. Lypossage wordt daarom ook hét alternatief voor lyposuctie genoemd.
Een ander positief effect is dat men zich na een lypossage-behandeling verkwikt voelt. Lypossage draagt bij aan een positiever zelfbeeld.

Kortom: lypossage bevordert uw algehele gezondheid en welzijn!

 

 

 

 

De werking van lypossage

De techniek komt voort uit de fysiotherapie en is tevens gebaseerd op lymfedrainage en bindweefselmassage.
Het vetweefsel van uw lichaam doet dienst als opslagplaats voor gif- en afvalstoffen. Lypossage reinigt het lichaam van stagnerende, geblokkeerde lymfevloeistof, die tot oneffenheden leiden. In de diepere lagen verdeelt lypossage de adhesie onder de huid die de cellulitis veroorzaakt. Lypossage versterkt ook de spieren die het verzakte weefsel verstevigen en stabiliseren.

Voor diverse onderdelen van het lichaam

Lypossage wordt uitgevoerd op het onderlichaam, met inbegrip van de billen, heupen, dijen en lagere buik, maar ook op het bovenlichaam, met inbegrip van de armen, het gezicht en de hals. Lypossage heeft de grootste uitwerking op gebieden met relatief veel vetweefsel, zoals billen, dijen, het ondergezicht en de hals.

Veiligheid

Lypossage is een niet-invasieve, natuurlijke gezondheidsbehandeling die helpt om het lichaam van gif en vastgehouden vloeistoffen te reinigen. De meeste cliënten geven aan dat lypossage hun energie en geestelijk welzijn verbetert. Een beperkt aantal medische oorzaken vormt een contra-indicatie voor lypossage. Echter, lypossage kan veilig door de meeste mensen worden ondergaan. Het is veel veiliger dan chirurgische ingrepen zoals lyposuctie. Mocht u tóch voor een ingrijpende ingreep als lyposuctie kiezen, dan kan lypossage vóór en na de lyposuctieprocedure zeer behulpzaam zijn.

De lypossage-specialisten zijn speciaal opgeleide massage- en lichaamstherapeuten, die deze buitengewone techniek hebben geleerd. Alleen zij mogen de term ‘lypossage’ in hun praktijk voeren en deze speciale techniek toepassen.

Behandelingen en resultaten

De behandelingen duren ongeveer 30 minuten en worden in principe uitgevoerd in een serie van 10, verspreid over 5 weken.
Hoewel de resultaten variëren, heeft onderzoek uitgewezen dat op vijf zeer belangrijke meetpunten het gemiddelde omvangverlies 12,5 cm bedroeg. De meeste dames merken dat zij één tot twee kledingmaten verliezen zonder gewichtsvermindering.
Uw lypossage-specialist zal uw maten nemen en, indien gewenst, fotograferen alvorens u met uw programma begint en tijdens de behandelingsperiode. Hierdoor kunt u uw vooruitgang volgen.

 

Resultaten zijn niet direct na 1 sessie zichtbaar. Na ongeveer 10 sessies is de verandering van uw lichaam duidelijk zichtbaar.

Het blijkt dat de meeste cliënten zó door hun lypossage-resultaten worden geïnspireerd, dat zij gemakkelijker levensstijlveranderingen accepteren die hen helpen sneller te vorderen. Het drinken van grote hoeveelheden water draagt bij aan het reinigen van het lichaam.
Ten slotte adviseren wij u om te zorgen voor een optimale lichaamsverzorging, met inbegrip van een speciaal product, om de circulatie in cellulitisgebieden te bevorderen en om huidtextuur en elasticiteit te verbeteren.

Een programma van maandelijkse of tweemaandelijkse onderhoudsbehandelingen helpt u uw resultaten te behouden.

Gepost in Massage Vormen |

De commentaren zijn gesloten.