23-08-06

Thaise Massage - Thai Massage

Thaise massage is een oude kunst van lichaamstherapie voor genezing, gezondheid en transformatie.

De thaise massage is een interactieve massage van het lichaam waarbij gebruik wordt gemaakt van rek- en strek oefeningen en het uitoefenen van zachte druk op de energiebanen in het menselijk lichaam. De rekoefeningen in de thaise massage helpen om

  • vastzittende gewrichten los te maken
  • flexibiliteit te vergroten
  • spierspanning te verlichten
  • interne organen te stimuleren
  • het energiesysteem in balans te brengen

Het effect van de thaise massage is zowel ontspanning als activering. Het ontvangen van een thaise massage is zoals het doen van yoga-oefeningen zonder dat je je ervoor hoeft in te spannen terwijl je tegelijkertijd een acupressuur behandeling krijgt! Een Thaise massage sessie duurt meestal 2 uur en wordt uitgevoerd op een matras op de grond. In de thaise massage worden in beginsel twee manieren van werken toegepast - het toepassen van druk met de handen en de voeten en het gebruik van een grote verscheidenheid aan stretch oefeningen.

Met deze technieken, toegepast in een meditatieve atmosfeer, wordt ruimte gecreerd in de gewrichten. Het lichaam herwint bij de thaise massage flexibiliteit en bewegingsgemak, terwijl het denken tot rust komt. Spanning komt vrij uit de gewrichten, de spieren en bindweefsel. De aura (energielichaam) en de interne organen worden gestimuleerd door de druk op de reflexpunten.

De thaise massage laat een uitgebreide kennis van de werking van het menselijk lichaam zien, een kennis die zich ontwikkeld heeft door eeuwen van praktische beoefening. Er is iets in de essentie van de thaise massage dat een grote groep mensen op diep niveau aantrekt; iets dat hun fysieke en emotionele behoeften tevredenstelt en zelfs bijdraagt aan het spiritueel welzijn.

Gepost in Algemeen |

De commentaren zijn gesloten.