22-02-07

Deel je massage ervaringen met anderen!

Bent u via De Massage Gids in contact gekomen met andere masseurs of modellen voor een massage uitwisseling?

Was deze massage ervaring een heerlijk moment van relaxen of was het een welgekomen massage die de dagelijkse sleur doorbreekt?

Was u tevreden over de massage of het model en zou u dit anderen aanraden net als u ook te doen?


Laat het ons en anderen weten!

Om iedereen die nog twijfeld aan een massage uitwisseling te overtuigen sporen wij alle kandidaten aan mij een e-mail te zenden! Doe dit naar het volgend adres: massagegids@telenet.be (het nieuwe email-adres).

e-mailIk bekijk alle mails die binnenkomen zorgvuldig en zal alle goedgekeurde mails uitkiezen om te posten in een toekomstig bericht, zodat iedereen kan zien wat u vond van uw massage uitwisseling. Indien u niet wenst dat dit gepost wordt kan u mij dit uiteraard meedelen. Het bericht dat ik op De Massage Gids zal zetten zal bestaan uit wat u me toestuurd, dus wil u promotie maken voor uw massage aktiviteiten* als masseur of als model, dan is dit het moment!

* Massage aktiviteiten: hiermee wordt bedoeld het geven of ontvangen van een gratis massage


Belangrijk: Dit bericht wordt eveneens per mail verzonden aan alle kandidaten die zich reeds aangemeld hebben als masseur en/of massage model. (Deze mail zal zo spoedig mogelijk verzonden worden, er zijn echter bijzonder veel e-mail adressen van alle kandidaten, die allemaal moeten opgegeslagen worden in een adressenbestand.)  Het is echter belangrijk dat óók al diegenen die niet aangemeld zijn als masseur of model, maar wél in contact gekomen zijn met anderen voor een gratis massage afspraak óók bereikt worden! Vandaar deze oproep online.

Ik dank iedereen alvast van harte voor de interesse die er is voor deze vorm van gratis massage uitwisseling!!


Bent u nog niet aangemeld als model of masseur ga dan naar het vorige bericht waar alle spelregels staan uitgelegd. Veel succes!

Gepost in Massage Nieuws |

De commentaren zijn gesloten.