08-09-07

Koreaanse massage

Koreaanse massage is de kunst van de diepe ontspanning. Deze massage onderscheidt zich vooral van andere massages omdat het niet alleen de spieren maar ook de pezen en de gewrichten zelf losmaakt.

Koreaanse massageDoor middel van vibraties, het bewegen van verschillende segmenten van het lichaam, het losschudden van ledematen … worden weerstanden en verkrampingen weggewerkt. Daardoor kan de energiedoorstroming weer op gang komen.

In het dagelijkse leven zijn wij bijna continu onderhevig aan een opbouwen van spanningen die al dan niet gepaard gaan met emoties. Door het verwijderen van opgehoopte spanningen, gaat het lichaam zich ontspannen en ontstaat er een ademhaling zonder belemmeringen.

In de ervaring van diepe rust, ervaart de persoon wat er gebeurt. De ademhaling wordt rustiger, emoties en beelden zakken weg om helemaal te verdwijnen.De therapeut zorgt ervoor dat deze ontladingen sereen kunnen gebeuren door zacht en zonder horten of stoten te werken.

In de praktijk zal men ervaren dat volledige ontspanning een perfecte manier is om zich leeg te maken van alle druk en agressie, zowel lichamelijk als geestelijk.

Gepost in Massage Vormen |

De commentaren zijn gesloten.