12-08-08

Kennismakingsmassage: (ervaren) masseurs gezocht

kennismakingsmassageWij zijn op zoek naar (ervaren) masseurs die zich wensen op te geven voor de nieuwe formule: kennismakingsmassage. Hier is de eerste massage gratis, wenst u zich als masseur op te geven voor kennismakingsmassage, mail dan naar massagegids@telenet.be

Hieronder staat een qoute uit het eerder geplaatste bericht:

Veel mensen willen wel eens gemasseerd worden, maar weten niet goed bij wie ze best terecht kunnen. Vandaar dat De Massage Gids een nieuwe formule bedacht: een gratis kennismakingsmassage bij een (ervaren) masseur.

Lees het volledige bericht.

Gepost in Gratis Massage |

23-04-08

Gratis massage als kennismaking

kennismakingsmassageVeel mensen willen wel eens gemasseerd worden, maar weten niet goed bij wie ze best terecht kunnen. Vandaar dat De Massage Gids een nieuwe formule bedacht: een gratis kennismakingsmassage bij een (ervaren) masseur.

De formule:

Als geïnteresseerde neem je contact op via mail met een masseur uit onderstaande lijst. Bij elke masseur staat zijn woonplaats en wat hij/zij te bieden heeft (bvb. hot-stone, stoelmassage, klassieke massage, enz.).

Als de masseur voor jou de tijd maakt een gratis massage te bieden maak zelf je afspraak. Spreek wel duidelijk af dat het een kennismakingsmassage betreft via deze blog.

De masseurs

Masseurs die bereid zijn aan deze formule mee te werken mailen me op massagegids@telenet.be met onderwerp kennismakingsmassage.

Geef je woonplaats en bekwaamheden en wat info over jezelf. Na goedkeuring plaats ik je mail en woonplaats en indien gewenst andere contactinfo.


Masseurs uit België

  • Manushu

John Erskine is een certified Tuina masseur met ervaring in verschillende resorts in UK en Indonesië. John is op zoek naar een paar vakante posten in Oost-en West Vlaanderen. Hij biedt een gratis kennismaking massage op afspraak aan bij de mensen thuis. Zowel voor mannen als vrouwen.

Voor meer informatie neem contact op met John Erskine op esraduke@gmail.com


Masseurs uit Nederland

  • Jan Gulickx

Jan Gulickx is een 69 jarige masseur uit Eindhoven. Zijn specialiteit is een ontspanningsmassage die gebaseerd is op Klassieke en Energetische massage. De massage duurt +/- 75 min. Jan biedt ook de mogelijkheid om aan huis te komen voor uw massage.

Deze masseur biedt zijn eerste massage aan als gratis kennismakingsmassage. Voor meer inlichtingen, contacteer Jan Gulickx via mail op ja.gulickx@planet.nl of telefonisch op 06-51543462.

Gepost in Gratis Massage |