13-06-08

Video: Lomi Lomi massage

In deze video wordt haarfijn getoond en uitgelegd wat een Lomi Lomi massage inhoud.

Lomi Lomi is een massagetechniek,voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Lomi Lomi weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur: het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen, krachtige oceaangolven. Het lichaam wordt bevrijd van stress, angst en spanning.

 


Luxurious Lomi Lomi Massage - Watch more funny videos here

Gepost in Massage Video's |

11-06-08

Video : Hot Stone massage

Benieuwd wat een Hot Stone massage voorstelt? Bekijk even deze demo.

 

Gepost in Massage Video's |

Video: Stoelmassage

Wat houdt een stoelmassage in en welke technieken worden er gebruikt. De uitleg is wel in het Engels, maar de stoelmassage wordt in deze video mooi uitgebeeld.

 

Gepost in Massage Video's |

23-04-08

Gratis massage als kennismaking

kennismakingsmassageVeel mensen willen wel eens gemasseerd worden, maar weten niet goed bij wie ze best terecht kunnen. Vandaar dat De Massage Gids een nieuwe formule bedacht: een gratis kennismakingsmassage bij een (ervaren) masseur.

De formule:

Als geïnteresseerde neem je contact op via mail met een masseur uit onderstaande lijst. Bij elke masseur staat zijn woonplaats en wat hij/zij te bieden heeft (bvb. hot-stone, stoelmassage, klassieke massage, enz.).

Als de masseur voor jou de tijd maakt een gratis massage te bieden maak zelf je afspraak. Spreek wel duidelijk af dat het een kennismakingsmassage betreft via deze blog.

De masseurs

Masseurs die bereid zijn aan deze formule mee te werken mailen me op massagegids@telenet.be met onderwerp kennismakingsmassage.

Geef je woonplaats en bekwaamheden en wat info over jezelf. Na goedkeuring plaats ik je mail en woonplaats en indien gewenst andere contactinfo.


Masseurs uit België

  • Manushu

John Erskine is een certified Tuina masseur met ervaring in verschillende resorts in UK en Indonesië. John is op zoek naar een paar vakante posten in Oost-en West Vlaanderen. Hij biedt een gratis kennismaking massage op afspraak aan bij de mensen thuis. Zowel voor mannen als vrouwen.

Voor meer informatie neem contact op met John Erskine op esraduke@gmail.com


Masseurs uit Nederland

  • Jan Gulickx

Jan Gulickx is een 69 jarige masseur uit Eindhoven. Zijn specialiteit is een ontspanningsmassage die gebaseerd is op Klassieke en Energetische massage. De massage duurt +/- 75 min. Jan biedt ook de mogelijkheid om aan huis te komen voor uw massage.

Deze masseur biedt zijn eerste massage aan als gratis kennismakingsmassage. Voor meer inlichtingen, contacteer Jan Gulickx via mail op ja.gulickx@planet.nl of telefonisch op 06-51543462.

Gepost in Gratis Massage |