30-08-06

Inschrijvingen Massage

Ik heb gemerkt uit de reacties op de berichten waar geïnteresseerden zich konden aanmelen als masseur of als massage model, dat er bijzonder veel interesse is voor het volgen van een massage cursus . Dit is echter een puur informatieve blog, als kinesist tracht ik zoveel mogelijk informatie omtrent de verschillende massage vormen aan te bieden, dat het bij oefening mogelijk zou moeten zijn om zelf massage aan te leren.

Voor het volgen van een massage cursus verwijs ik graag door naar vzw Alternatieva (zie banner) of vzw De Massageschool. Je kan uiteraard ook eens zoeken via je zoekmachine achter een geschikte massage cursus , er zijn er bijzonder veel, zowel in België als in Nederland. Je hoeft hiervoor echt geen honderden kilometers van huis te gaan.

Ik hoop echt dat de ingeschreven kandidaten voor zowel masseur als massage model ook reactie krijgen op hun vrijwillige aanmelding. Op die manier wil ik trachten mensen bij elkaar te brengen die langs de ene kant willen massage aanleren en langs de andere kant met plezier eens een vrijblijvende massage willen ondergaan. Ik spoor iedereen die zich al aangemeld heeft én diegenen die dit nog niet gedaan hebben maar wel interesse hebben om met elkaar contact op te nemen. Het kan écht een aangename ervaring zijn, want dat is zowel massage geven als massage ontvangen!

Mag ik bovendien vragen aan diegenen die via deze weg reeds een eerste ervaring hebben meegemaakt me dit even te melden via mail  naar kricke20@hotmail.com . Zo kunnen we op die manier ervaringen uitwisselen en kan ik eventueel, met uw toestemming, de reacties bundelen in een post.

Als er wat respons komt op m'n vraag denk ik eraan een massage forum op te starten in de toekomst.

Gepost in Vrije tijd |